Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Κάτι θα ξέρει ο Καμμένος για τον Καλογρίτσα – Διαφανής η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Βίτσας: Κάτι θα ξέρει ο Καμμένος για τον Καλογρίτσα – Διαφανής η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
Η παρέμβαση της Κομισιόν να γίνει στη Δικαιοσύνη είπε ο κ.Βίτσας αναφερόμενος στην υπόθεση Γεωργίου
Την θέση ότι κάτι θα ξέρει ο Π. Καμμένος διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας αναφερόμενος στις καταγγελίες του Π. Καμμένου κατά του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα ότι προσπαθεί να ασκήσει πολιτική πίεση μέσω site για να λάβει μια από τις τηλεοπτικές άδειες.
«Ο Καμμένος είναι στην πολιτική χρόνια, γνωρίζει και πράγματα.
Κάτι θα θέλει να πει πάνω σε αυτό» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βίτσας, ο οποίος επεσήμανε ότι θα υπάρχουν και καλωδιακά και θεματικά κανάλια.
Όσον αφορά τη διαδικασία για την χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι αυτή είναι απόλυτα διαφανής.
«Όλα είναι φανερά στη διαδικασία, εννέα οι υποψήφιοι, ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένας κυβερνητικός παράγοντας μπορεί να παρέμβει» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος σχολίασε και την παρέμβαση της Κομισιόν για την υπόθεση Γεωργίου.
Ο κ.Βίτσας τόνισε ότι η συζήτηση αφορά την υπόθεση Γεωργίου και όχι την ορθότητα των στατιστικών στοιχείων, και για αυτό ζήτησε από την Κομισιόν να παρέμβει στην ελληνική Δικαιοσύνη για το θέμα.
«Η παρέμβαση της Κομισιόν να γίνει στη Δικαιοσύνη...
Αν έχει κάτι να πει, να πάει στη Δικαιοσύνη» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος  άφησε αιχμές για την Eurostat, δηλώνοντας ότι «και τα προηγούμενα στατιστικά στοιχεία τα δεχόταν».
Όσον αφορά το προσφυγικό, ο κ.Βίτσας είπε ότι θα υπάρξουν 31 με 33 κέντρα φιλοξενίας από τα 50 που υπάρχουν σήμερα.
«Τα κέντρα θα είναι πιο λίγα και πιο μικρά και οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν σε σπίτια και ξενοδοχεία, ενώ η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειες για μετεγκατάστασή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Να αναλάβουν την ευθύνη κι άλλες χώρες της Ευρώπης πέραν της Ιταλίας και της Γερμανίας» επισήμανε ο κ.Βίτσας, τονίζοντας ότι από τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας εξαιρούνται Θράκη και νομοί που βρίσκονται στα σύνορα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης