Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Ο Παπαγγελόπουλος έβγαλε ήδη απόφαση για τον Γεωργίου και την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Ποτάμι: Ο Παπαγγελόπουλος έβγαλε ήδη απόφαση για τον Γεωργίου και την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ
Την ίδια στιγμή στο Παρίσι ο Τσίπρας παριστάνει το σοσιαλδημοκράτη Ευρωπαίο αναφέρει Το Ποτάμι
Δριμεία επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλο με αφορμή την αντίδραση του στη στήριξη της Κομισιόν στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου εξαπολύει Το Ποτάμι.
«O έμπιστος του κ. Τσίπρα, πρώην διοικητής της ΕΥΠ επί κυβέρνησης ΝΔ, και νυν αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος έβγαλε ήδη, και προσπαθεί να υπαγορεύσει στους δικαστές, την απόφαση του για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και του Ανδρέα Γεωργίου.
Την ίδια στιγμή στο Παρίσι, ο κ. Τσίπρας φωτογραφίζεται στη συνάντηση των σοσιαλιστών, αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων παριστάνοντας τον σοσιαλδημοκράτη Ευρωπαίο.
ΝΤΡΟΠΗ» αναφέρει στην ανακοίνωση του Το Ποτάμι.
Σημειώνεται ότι ο κ.Παπαγγελόπουλος είχε αναφέρει νωρίτερα ότι με τη στάση της η Κομισιόν ζητά ουσιαστικά την παρέμβαση της κυβέρνησης υπέρ του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.
«Η επιστολή των κ.κ. Ντομπρόβσκις, Μοσκοβισί και Τίσεν παραβιάζει ευθέως, όχι μόνο το Σύνταγμα της Ελλάδος αλλά και το Ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο.
Οι τρείς Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ουσιαστικά ζητούν από τη Ελληνική Κυβέρνηση να παρέμβει στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη υπέρ του κ. Γεωργίου, ο οποίος ερευνάται για τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων.
ΚΡΙΜΑ.» ανέφερε ο κ.Παπαγγελόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης