Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος στην προσέγγιση της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος στην προσέγγιση της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες
Η κυβέρνηση έπρεπε να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό από τους ενδιαφερόμενους θέτοντας ποιοτικά κριτήρια και κριτήρια διαφάνειας είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως η προσέγγιση της δεν έχει αρχή, μέση και τέλος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης έσπευσε να σημειώσει ότι σε συνέντευξη του ο πρωθυπουργός είχε κάνει λόγο για διαφημιστική πίτα 200 εκατ. ευρώ, και ότι κάθε κανάλι χρειάζεται 50 εκατ. ευρώ για να είναι βιώσιμο, καταλήγοντας στον αριθμό «τέσσερα».
«Χθες η κυβέρνηση επανέφερε τα θεματικά κανάλια.
Αυτά δεν χρειάζονται 50 εκατομμύρια ευρώ για να λειτουργήσουν;.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειλικρινή προσπάθεια βελτίωσης των πραγμάτων θα το πιστώνονταν αλλά δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος στην προσέγγιση της κυβέρνησης» υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης.
«Η κυβέρνηση θέλει να πατάξει τη διαπλοκή όταν ο κ. Καλογρίτσας παίρνει δημόσια έργα;» διερωτήθηκε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος επεσήμανε πως ο κ.Καλογρίτσας έχει πάρει και τα τρία κομμάτια που έχουν δημοπρατηθεί για το έργο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου.
«Η κυβέρνηση έπρεπε να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό από τους ενδιαφερόμενους για τηλεοπτική άδεια, θέτοντας παράλληλα ποιοτικά κριτήρια, κριτήρια διαφάνειας και κριτήρια όσον αφορά την προέλευση των χρημάτων» υπογράμμισε ο κ.Χατζηδάκης, αναφέροντας πως «με περισσότερα κανάλια υπάρχει μικρότερη δυνατότητα παρέμβασης της εξουσίας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης