Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει μια άλλη μορφή – Να γίνει ένα κόμμα με ενιαία άποψη

tags :
Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει μια άλλη μορφή – Να γίνει ένα κόμμα με ενιαία άποψη
Οδηγούμαστε σε ένα συνέδριο αναστοχασμού με το βλέμμα στο μέλλον είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκτήσει μια άλλη μορφή και να γίνει ένα κόμμα με ενιαία άποψη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ.Ρήγας είπε ότι στόχος του συνεδρίου είναι η ρητή διατύπωση της θέσης ότι οι αποφάσεις του τελευταίου χρόνου ήταν «συνειδητές» και πάρθηκαν με γνώμονα την αριστερά και την κοινωνία.
Όπως είπε, παρά τις αποχωρήσεις μελών και στελεχών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σήμερα περισσότερα μέλη από όσα είχε στο 1ο Συνέδριο, αν και επιφυλάχτηκε να δώσει τους σχετικούς αριθμούς κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Κληθείς να σχολιάσει τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα λαϊκά στρώματα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κερδήθηκε η μάχη της δημόσιας παρουσίας των μελών, των στελεχών, των βουλευτών και των υπουργών, με μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.
«Στην αρχή συναντούσαμε στελέχη ''μαγκωμένα'', όχι επειδή διαφωνούσαν με την πολιτική μας, αλλά λόγω της παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ» τόνισε ο κ.Ρήγας, επισημαίνοντας ότι «οδηγούμαστε σε ένα συνέδριο αναστοχασμού με το βλέμμα στο μέλλον».
Ο κ.Ρήγας τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος στην κοινωνία, δεδομένου ότι η ηγεμονία των θέσεων είναι δεδομένη, ενώ επεσήμανε πως το κόμμα «πρέπει να αντιστοιχηθεί με την κοινωνία και όχι μόνο αριθμητικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης