Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Ο Μητσοτάκης θα καταργήσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες – Σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα

Κουμουτσάκος: Ο Μητσοτάκης θα καταργήσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες – Σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα
Δεν υπάρχει ούτε ένας Νεοδημοκράτης που να πιστεύει ότι υπάρχει εσωτερικό ζήτημα στη ΝΔ υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενόψει της ΔΕΘ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υποστήριξε πως μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο Κ. Μητσοτάκης θα καταργήσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Πριν ο κ.Τσίπρας ξεκινήσει την επιστροφή του στον τόπο του εγκλήματος, στον τόπο των κάλπικων υποσχέσεων τον καλούμε να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει:
Τι έγινε το δήθεν πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του 2014, αλλά και το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα του 2015;
Τι έχει να πει στους συνταξιούχους που τους κόβει τις συντάξεις;
Τι απαντά στους πιο αδύναμους για το ΕΚΑΣ;
Τι λέει στους πολίτες που υπόσχονταν ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ;
Τι απαντά στα παιδιά που βλέπουν την Παιδεία να υποβαθμίζεται;
Τι έχει να πει στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους ναούς να βεβηλώνονται από τους "γνωστούς άγνωστους";» ανέφερε ο κ.Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας
«Ό,τι και να πει ουδείς θα τον πιστέψει, γιατί ότι και να πει δεν θα το κάνει» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
Όσον αφορά την παρουσία του Κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο κ.Κουμουτσάκος είπε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπει σε υποσχεσιολογία και ότι θα παρουσιάσει ένα σχέδιο και σαφείς άξονες εξόδου από την κρίση, υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ, είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση είπε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπει σε υποσχεσιολογία.
Αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το ερώτημα είναι, γιατί ακυρώθηκε ο ρόλος του ΕΣΡ, γιατί παραβιάστηκε το Σύνταγμα και φθάσαμε σε μία παρωδία διαγωνισμού.
«Η κυβέρνηση επιδιώκει ολιγοπώλιο στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να έχει το μονοπώλιο στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
Ο Κυριάκος Μητστοτάκης θα ακυρώσει το νόμο Παππά» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για την αντιπαράθεση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Γιάννη Μιχελάκη, υποστήριξε πως «ούτε ένας νεοδημοκράτης πιστεύει ότι υπάρχει εσωτερικό ζήτημα στη ΝΔ».
«Ούτε ένας στη Νέα Δημοκρατία πιστεύει πως υπάρχει το παραμικρό ζήτημα.
Ούτε ένας πραγματικός Νεοδημοκράτης.
Οι αστειότητες του τελευταίου διαστήματος δεν ακυρώνουν το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μία γροθιά, με ποσοστά συσπείρωσης που φτάνουν το 90%.
Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά από τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης  μία πορεία στενής και παραγωγικής σχέσης με την κοινωνία.
Κανείς δε θα μπει εμπόδιο σε αυτό.
Πόσο μάλλον, όταν η απήχησή του στην κοινωνία και πολιτική είναι μη ανιχνεύσιμη» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης