Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Αυταπάτη και το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχάρης: Αυταπάτη και το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ
«Τώρα που ήρθαν στα πράγματα, να βάλουν κι αυτοί το δάχτυλο στο μέλι»
Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τις καταγγελίες τις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή, εναντίον στελεχών της νομαρχιακής επιτροπής Σερρών.
Αναφερόμενος στο επίμαχο ζήτημα, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύεται το δράμα των προσφύγων, προσθέτοντας ότι το ηθικό πλεονέκτημα που διαφήμιζε προεκλογικά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «αποδεικνύεται κι αυτό μία αυταπάτη».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του ανεξάρτητου βουλευτή:

«Με τον πιο κραυγαλέο τρόπο επιβεβαιώνεται η φημολογία για μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ στην πλάτη των φορολογουμένων από αδίστακτα κυκλώματα -με άρωμα ΣΥΡΙΖΑ- που εκμεταλλεύονται το δράμα των προσφύγων.
Η καταγγελία της βουλευτού Αφροδίτης Σταμπουλή ότι μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών έχουν μετατρέψει σε οικογενειακή υπόθεση τη σίτιση -με το αζημίωτο- των προσφύγων αξίας 750.000 ευρώ, με «προμηθευτές» και «συντονιστές» του χώρου άτομα της ίδιας οικογένειας (πατέρας – κόρη), δείχνει το θράσος και τη βουλιμία τους.
Τώρα που ήρθαν στα πράγματα να βάλουν κι αυτοί το δάχτυλο στο μέλι.
Θα τα πει αυτά ο κ. Τσίπρας στη συνάντησή του με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Φίλιπο Γκράντι, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες μεταναστών και προσφύγων ή θα περιοριστεί στα ευχολόγια και τις αοριστίες;
Από τα λόγια στην πράξη, η δήθεν ευαισθησία της «πρώτης φοράς αριστερά» για τα θύματα του πολέμου γίνεται «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει».
Δυστυχώς, το ηθικό πλεονέκτημα που διαφήμιζε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται κι αυτό μια αυταπάτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης