Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Αργά ή γρήγορα τα αδιέξοδα και οι αντιφάσεις της κυβέρνησης θα οδηγήσουν σε εξελίξεις

Γεννηματά: Αργά ή γρήγορα τα αδιέξοδα και οι αντιφάσεις της κυβέρνησης  θα οδηγήσουν σε εξελίξεις
Τι αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά
«Αργά ή γρήγορα τα αδιέξοδα και οι αντιφάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα οδηγήσουν σε εξελίξεις και το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν οι εκλογές θα δώσουν λύση», υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε  συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews.
Όπως η ίδια σημειώνει «όταν η κοινωνία χορεύει το χορό του Ζαλόγγου, δεν μπορεί κάποιοι να το ρίχνουν στα τσάμικα και κάποιοι να ονειρεύονται το χορό του Ησαϊα με την εξουσία».
«Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι τσόντα είτε του ενός, είτε του άλλου δεν γινόμαστε», απαντά η κ. Γεννηματά στο αν  το ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβερνητικός εταίρος του Κ. Μητσοτάκη στην περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.
Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «οριακές κοινοβουλευτικά, ανίσχυρες, και ετεροβαρείς πολιτικά και εκλογικά κυβερνήσεις δεν δίνουν βιώσιμη λύση στη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται.
Αυτή είναι η θέση μας και πριν και μετά τις εκλογές».
Σχετικά με τον νέο εκλογικό νόμο, σημειώνει ότι το κόμμα της δεν συντάσσεται με την ηγεσία για της ΝΔ για κατάργηση της απλής αναλογικής.
Όπως η ίδια υπογραμμίζει «εμείς και μετά τις εκλογές θα επαναφέρουμε και θα επιμείνουμε στην ολοκληρωμένη πρότασή μας περί αναλογικού εκλογικού συστήματος που καταθέσαμε.
Μόνο σε αυτήν τη βάση συζητάμε».
Τέλος, για το νέο κόμμα στο χώρο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «το τέλος του φθινοπώρου είναι το απώτατο χρονικό περιθώριο για την εκλογή του επικεφαλής του νέου σχήματος.
Δεν υπάρχει περιθώριο για καθυστερήσεις και παζάρια δεξιά και αριστερά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης