Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγχαρητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή

Συγχαρητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή
«Οι δύο κορυφαίοι αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέδειξαν πως, με συνεργασία και επίμονη προσπάθεια, μπορεί κανείς να καταφέρει το καλύτερο»
Τα συγχαρητήρια του μεταβίβασε στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή το κυβερνόν κόμμα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
«Ολόθερμα συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στα 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Οι δύο κορυφαίοι αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέδειξαν πως, με συνεργασία και επίμονη προσπάθεια, μπορεί κανείς να καταφέρει το καλύτερο και να εμπνεύσει με το παράδειγμά του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι δύο άνδρες κατέκτησαν σήμερα 18/8 το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ιστιοπλοϊκών «470», μετά από μία φοβερή μάχη που έδωσαν με τους Αυστραλούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να κερδίσουν το ασημένιο.
Υπενθυμίζεται πως για να κρατήσουν τη δεύτερη θέση που είχαν χθες, οι Έλληνες πρωταθλητές αρκούσε να τερματίσουν απλώς μια θέση μπροστά από τους Αυστραλούς, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.
Το χρυσό μετάλλιο πήγε στους Κροάτες...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης