Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Μεταλλαγμένο συστημικό μόρφωμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Έχει αποβάλει κάθε τι αριστερό

Π. Λαφαζάνης: Μεταλλαγμένο συστημικό μόρφωμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Έχει αποβάλει κάθε τι αριστερό
«Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε στην κυβέρνηση τον Γενάρη του 2015»
Ως ένα «μεταλλαγμένο συστημικό μόρφωμα» χαρακτηρίζει το κυβερνόν κόμμα ο πρώην βουλευτής του και επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε στην κυβέρνηση τον Γενάρη του 2015.
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μεταλλαγμένο συστημικό μόρφωμα, που έχει αποβάλει στην πράξη κάθε τι το αριστερό και προοδευτικό και ακολουθεί μια βαθιά δεξιά αντιμνημονιακή πολιτική, καταστροφική για τον τόπο», αναφέρει, τονίζοντας πως «παρά την τραγωδία που ζει η χώρα, η κυβέρνηση επιβιώνει γιατί δεν υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση στη Βουλή».
Επίσης, χαρακτήρισε ως «θείο δώρο» για τον Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής…
«Το σημερινό σκηνικό θα ανατραπεί.
«Ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός, σχεδόν, πρωθυπουργός που δεν υλοποίησε καμία απολύτως από τις δεσμεύσεις του.
Έκανε τα ακριβώς αντίθετα», συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας πως η συνεργασία του πρωθυπουργού με τον Βασίλη Λεβέντη είναι «φαρσοκωμωδία».
Στη συνέχεια, σχετικά με τον βαρύ φόρο του ΕΝΦΙΑ, ανέφερε πως «πρέπει να καταργηθεί ολοσχερώς», επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του κόμματος του πως το Μνημόνιο πρέπει να ακυρωθεί.
«Χωρίς την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και το πέρασμα στο εθνικό νόμισμα η Ελλάδα δεν πρόκειται να ξεφύγει από την ύφεση και την οικονομική στασιμότητα».
Τέλος, σε ό,τι αφορά το επίκαιρο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, ο γενικός γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας χαρακτήρισε «διάτρητη».
«Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να έχει το μαχαίρι και το πεπόνι στο πιο κρίσιμο θέμα για την πολιτική ζωή, αυτό της ενημέρωσης του ελληνικού λαού και να λέει ποιος θα πάρει άδεια (…).
Η κυβέρνηση με λεφτά του ελληνικού λαού θάβει την ΕΡΤ, προκειμένου να ασκεί μέσω αυτής κυβερνητική προπαγάνδα, να αγνοεί και να συκοφαντεί τις εναλλακτικές απόψεις», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης