Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διευρυμένη σύσκεψη υπό την Αλέξη Τσίπρα στις 22/8 – Στο επίκεντρο δεύτερη αξιολόγηση και ΔΕΘ

Διευρυμένη σύσκεψη υπό την Αλέξη Τσίπρα στις 22/8 – Στο επίκεντρο δεύτερη αξιολόγηση και ΔΕΘ
Ο κ. Τσίπρας με τη σύσκεψη αυτή σηματοδοτεί το τέλος των 10ήμερων διακοπών για τα κυβερνητικά στελέχη
Στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός, ο οποίος ωστόσο δεν έχει προγραμματίσει κάποια σύσκεψη με συνεργάτες ή υπουργούς.
Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συγκαλέσει διευρυμένη σύσκεψη τη Δευτέρα 22/8 (το γνωστό και ως «πρωινό καφέ»), όπου θα τεθούν στο τραπέζι ο προγραμματισμός της κυβέρνησης και η επικοινωνιακή αντεπίθεση.
Στην ουσία, ο κ. Τσίπρας με τη σύσκεψη αυτή σηματοδοτεί το τέλος των 10ήμερων διακοπών για τα κυβερνητικά στελέχη, εκπέμποντας παράλληλα σήμα για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.
Στη σύσκεψη θα εξεταστούν θέματα όπως η ολοκλήρωση του δεύτερου μέρους της αξιολόγησης, αλλά και η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ όπου θα ζητηθούν σημειώματα από όλους τους υπουργούς με προτάσεις που θα έχουν αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο, καθώς και απολογισμό του έργου τους.
Τα σημειώματα αυτά θα παραλάβουν ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι οποίοι και θα οργανώσουν την παρουσία του κ. Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση της συμπρωτεύουσας.
Καλά πληροφορημένες πηγές άφηναν ανοικτό την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας να συγκαλέσει σύσκεψη του υπουργικού του συμβουλίου.

Δ.Α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης