Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Δεν προχωράει το εγχείρημα της κεντροαριστεράς - Θα κατέβουμε ως ανεξάρτητοι στις εκλογές

Θεοχάρης: Δεν προχωράει το εγχείρημα της κεντροαριστεράς - Θα κατέβουμε ως ανεξάρτητοι στις εκλογές
Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης επεσήμανε ότι όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί στο χώρο της κεντροαριστεράς ηγούνται κομμάτων που είναι ολόιδια μεταξύ τους
Στις ζυμώσεις που γίνονται στο χώρο της κεντροαριστεράς αναφέρθηκε σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης σε συνέντευξη του παραχώρησε στα Παραπολιτικά FM.
«Στην πραγματικότητα όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί στο χώρο της κεντροαριστεράς ηγούνται κομμάτων που είναι ολόιδια μεταξύ τους» επεσήμανε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δεν βλέπει να προχωράει εύκολα το εγχείρημα της συνεργασίας.
Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει υπάρχουν μεγάλες διαφορές, δεν διαθέτουν ολοκληρωμένες προτάσεις διακυβέρνησης ρεαλιστικές και λογικές, λένε «να φύγουν οι προηγούμενοι να έρθουμε εμείς».
«Είναι φτιαγμένα στη βάση αυτής της συμφωνίας, θέλουν απλά να διασώσουν τις θέσεις τους τα πολιτικά στελέχη, να βρουν για παράδειγμα έναν αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, να αλλάξουν ταμπέλες και να γίνει το ΠΑΣΟΚ PLUS» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πάντως, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι η Δημοκρατική Ευθύνη σκοπεύει να κατέβει ως ανεξάρτητη στις εκλογές γιατί πιστεύει ότι τα κόμματα δεν υπάρχουν για να βρίσκουν δουλειά τα στελέχη τους στους οργανισμούς.
«Όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει ένα κόμμα της κεντροαριστεράς ας έρθουν να το φτιάξουμε όλοι μαζί» είπε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης