Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (Ευρωβουλευτής): Με αυτό το καθεστώς η Τουρκία δε μπορεί να πάρει τη βίζα

Ανδρουλάκης (Ευρωβουλευτής): Με αυτό το καθεστώς η Τουρκία δε μπορεί να πάρει τη βίζα
«Παρά τα χρήματα που έχει πάρει και θα πάρει ο κ. Erdogan, συνεχίζει να εκβιάζει με το θέμα της βίζας»
Την άποψη ότι όσο στην Τουρκία επικρατεί το τωρινό καθεστώς πολιτικής αστάθειας, η χορήγηση της βίζας από την ΕΕ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως «παρά τα χρήματα που έχει πάρει και θα πάρει ο κ. Erdogan, συνεχίζει να εκβιάζει με το θέμα της βίζας», τονίζοντας ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε μπορεί να υλοποιηθεί.
«Ας είμαστε ειλικρινείς, όσο έχει ένα τέτοιο καθεστώς, όσο η Τουρκία δεν είναι μία χώρα με πολιτική σταθερότητα, δε μπορεί να πάρει τη βίζα», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μέχρι και οι τελευταίοι υπερασπιστές που είχε ο Erdogan στην Ευρώπη δε δύνανται πλέον να τον υπερασπιστούν, με τις τακτικές στις οποίες καταφεύγει.
«Δεν μπορούν να υπερασπιστούν έναν άνθρωπο που εκμεταλλεύεται ένα πραξικόπημα το οποίο δεν έγινε -και ευτυχώς δεν έγινε για να είμαστε ξεκάθαροι- για να κάνει ο ίδιος ένα νέο πραξικόπημα με ένα, αν θέλετε, δημοκρατικό κέλυφος, κυνηγώντας πάλι δημοσιογράφους, κυνηγώντας πολιτικούς αντιπάλους, κυνηγώντας Κούρδους», καταλήγει ο ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης