Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το υπουργείο Υποδομών απαντά: Οι ανακοινώσεις της ΝΔ συμπίπτουν με αυτές συγκεκριμένης ιδιωτικής εταιρείας

Το υπουργείο Υποδομών απαντά: Οι ανακοινώσεις της ΝΔ συμπίπτουν με αυτές συγκεκριμένης ιδιωτικής εταιρείας
Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «έδινε γη και ύδωρ στα ιδιωτικά συμφέροντα χωρίς εθνικό σχέδιο»
Με μία αιχμηρή ανακοίνωση διάλεξε να απαντήσει στα «πυρά» (link1, link2) της αξιωματικής αντιπολίτευσης το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο έχει βρεθεί σήμερα στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Οι ανακοινώσεις της ΝΔ συμπίπτουν με τις συνεντεύξεις και τις ανακοινώσεις συγκεκριμένης ιδιωτικής εταιρείας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το υπουργείο, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «έδινε γη και ύδωρ στα ιδιωτικά συμφέροντα χωρίς εθνικό σχέδιο, και την ίδια στάση τηρεί και σήμερα, εντός και εκτός της χώρας, συνεχίζοντας τον ολισθηρό δρόμο της εξυπηρέτησης συμφερόντων».
«Το νέο επικοινωνιακό αφήγημα που ανακάλυψε η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της αυτήν τη φορά, έχει τίτλο "η κυβέρνηση μπλοκάρει τις ιδιωτικοποιήσεις και φρενάρει επενδύσεις".
Ως κεντρικό θέμα του νέου αφηγήματος της για σήμερα, η ΝΔ αναδεικνύει το νέο καινοτόμο σχέδιο νόμου για τα υδατοδρόμια που τέθηκε από την περασμένη Παρασκευή σε δημόσια διαβούλευση.
Δυστυχώς συνεχίζει την πολιτική της στρέβλωσης, θεωρώντας ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει, όπως αυτή και οι συνοδοιπόροι της είχαν σχεδιάσει, αποικία χρέους και συμφερόντων, που θα νομοθετεί κατά παραγγελία συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων», συμπληρώνει.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης