Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης: Χρέος της ΝΔ να αναδείξει τα λάθη και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Καλαφάτης: Χρέος της ΝΔ να αναδείξει τα λάθη και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ
Τα χειρότερα δεν τα περάσαμε, τα έχουμε μπροστά μας είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι το χρέος της ΝΔ είναι να αναδείξει τα λάθη και τα ψέματα που έχουν ειπωθεί από το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος υποστήριξε πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι «άλλα αντ’άλλων» με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η θέση των Ελλήνων.
«Τα χειρότερα δεν τα περάσαμε, τα έχουμε μπροστά μας με την υπερφορολόγηση των πολιτών και τα αδιέξοδα που υπάρχουν στην οικονομική πολιτική» τόνισε ο κ.Καλαφάτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».
Ερωτηθείς για τα θέματα που θα θίξει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κ.Καλαφάτης είπε ότι «δουλειά του προέδρου είναι να παρουσιάσει ένα πλάνο που θα έχει οικονομική διάσταση».
«Εικάζω πως θα έχει και κοινωνική διάσταση, ενώ θα παρουσιαστεί ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των κοινωνικών ομάδων.
Νιώθω πως τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ θα υπάρξει μια καλή, καθαρή, διαφορά μέσα από τις συγκρίσεις, τις τοποθετήσεις και τις παρουσιάσεις του πρωθυπουργού και του επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Νομίζω ότι αυτή η διαφορά που δημοσκοπικά φαίνεται πως υπάρχει και έχει παγιωθεί, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης