Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Αν είχατε πολιτική πυροπροστασίας δεν θα φτάνατε στο σημείο να επικαλείστε τους οιωνούς κ. Τόσκα!

Ποτάμι: Αν είχατε πολιτική πυροπροστασίας δεν θα φτάνατε στο σημείο να επικαλείστε τους οιωνούς κ. Τόσκα!
«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει απρόσκοπτα την ίδια μη-πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»
Οξύτατη επίθεση, τόσο εναντίον του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, όσο και κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τις πυρκαγιές στην Εύβοια, τονίζοντας πως εάν υπήρχε πολιτική πυροπροστασίας, ο κ. Τόσκας δε θα έφθανε στο σημείο να επικαλείται του οιωνούς για την εξέλιξη των πυρκαγιών.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρθηκε στη μη ύπαρξη πολιτικής πυροπροστασίας από την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε ποιοί είναι οι υπεύθυνοι των εν λόγω καταστροφών και τι έχουν να δηλώσουν για τη σχετική κατάσταση.
Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Οι οιωνοί είναι λίγο καλύτεροι από τις προηγούμενες ημέρες», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή του στην καιόμενη Εύβοια.
Είθισται, δυστυχώς, στη χώρα μας κάθε καλοκαίρι να γινόμαστε μάρτυρες πυρκαγιών οι οποίες, κάποιες φορές, παίρνουν χαρακτήρα φυσικής καταστροφής.
Επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακούγαμε αντί για μέτρα πολιτικής που θα προστάτευαν τα δάση μας για τον «στρατηγό άνεμο» και άλλα φαιδρά, παρατηρώντας την καταστροφή του φυσικού μας πλούτου, των περιουσιών, ακόμη και την απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Σήμερα ακούσαμε για τους οιωνούς που θα μας ευνοήσουν.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει απρόσκοπτα την ίδια μη-πολιτική. Παρακολουθούμε τα δάση της Εύβοιας να καίγονται ελπίζοντας ότι η ίδια η φύση θα δώσει μια κάποια λύση.
Το Ποτάμι όμως επισημαίνει ότι υπάρχει και πολιτική κατά των καταστροφών. Τι γίνεται με την πολύπαθη πολιτική προστασία σήμερα; Εκτός από την καταστολή υπάρχει και η πρόληψη. Ποιά ακριβώς ήταν τα σχέδια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών; Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι εκεί και τι έχουν να πουν πέρα από τον σχολιασμό της καταστροφής;»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης