Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για παραπομπή Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ): Ανοίγει μια πληγή που πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος

Παππάς για παραπομπή Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ): Ανοίγει μια πληγή που πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος
Δεν πρόκειται να υπάρξουν εκλογές το φθινόπωρο υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας
Την θέση ότι η παραπομπή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου «ανοίγει μια πληγή, την οποία θα πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος» διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο κ.Παππάς υπογράμμισε πως η υπόθεση αυτή πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος, κυρίως για το «πώς και εάν διογκώθηκαν τα ελλείμματα για να υπάρξουν προσχεδιασμένες πολιτικές αποφάσεις, για να υπάρξει η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο».
«Το αφήγημα του πρόσφατου παρελθόντος για τη χώρα θα αποτελέσει επίδικο του πολιτικού ανταγωνισμού
Θα δοθεί μάχη για να εξηγηθεί και να εξιστορηθεί το τι ακριβώς συνέβη, και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούσε η πορεία της χώρας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και που θέλει η κάθε πολιτική δύναμη να οδηγήσει την χώρα, τόνισε ο κ. Παππάς.
Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξουν εκλογές το φθινόπωρο ο κ.Παππάς απάντηση κατηγορηματικά όχι.
Όσον αφορά την υπόθεση που ανέκυψε με την Κεντροαριστερά και τον κ.Στουρνάρα, ο υπ.Επικρατείας είπε ότι «ο καθείς έχει το δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες».
«Γίνονται όμως δηλώσεις που ασκούν κριτική στον τρόπο διακυβέρνησης της πρώτης μας περιόδου που δεν θα μένουν αναπάντητες.
«Η αντιστροφή της πραγματικότητας δεν θα περάσει, οι επιλογές της κυβέρνησης θα δικαιωθούν» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του και στη ΝΔ.
«Η ΝΔ αδυνατεί να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια κριτική και μια κουβέντα σε σχέση με τις πολίτικες επιλογές της κυβέρνησης.
Ο κ. Μητσοτάκης, επειδή διασυρθήκαν με τις δηλώσεις τους για την Πάρο, και ο αντιπρόεδρος του και ο κ. Βρούτσης, θα τους κρατήσει στις θέσεις τους;
Οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουν οποιαδήποτε ανακρίβεια» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης