Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Εκεί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είμασταν, εδώ που είμαστε θα έρθει

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Εκεί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είμασταν, εδώ που είμαστε θα έρθει
Μεγάλα ηγετικά κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ είχαν απευθείας σύνδεση με τους αντιεξουσιαστές τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι «εκεί που είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είμασταν, εδώ που είμαστε θα έρθει» διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τις καταλήψεις, τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις σε Υγεία και Παιδεία.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι την ευθύνη για το που δίνονται οι τηλεοπτικές άδειες, την φέρουν οι κ.κ.Τσίπρας και Καμμένος.
«Τις τηλεοπτικές άδειες τις δίνουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος.
Την ευθύνη την έχουν αυτοί, γι’ αυτό έχουν και τον κουμπάρο τους για να πάρει άδεια.
Ο κουμπάρος του υπουργού Άμυνας μετά την αλλαγή του νόμου πήρε τα τρία από τα πέντε έργα στον οδικό άξονα Πύργου – Πάτρας» υπογράμμισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, αναφέροντας πως οι σημερινές τηλεοπτικές άδειες έχουν την υπογραφή των Δραγασάκη – Κωνσταντόπουλου από την εποχή της κυβέρνησης Τζανετάκη.
«Τα φαινόμενα διαπλοκής δεν τα σταματάς μειώνοντας τις άδειες» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αναφερόμενος στην επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας, είπε ότι «η αλαζονεία έχει και τα όρια της.»
«Ο Πολάκης επειδή δεν μπορεί να κρατηθεί, θέλει να χαρεί για αυτά που γίνονται, λέει το αυτονόητο με το ύφος του το αλαζονικό: «τώρα αρχίζουμε εμείς έχουμε ελέγξει τη δικαιοσύνη και από δω και πέρα θα δείτε».
Αυτά γίνονται σε τριτοκοσμικές χώρες» τόνισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος για το θέμα των καταλήψεων είπε πως«πολύ μεγάλα ηγετικά κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ είχαν απευθείας σύνδεση με τους αντιεξουσιαστές».
Όσον αφορά το νομοσχέδιο Φίλη για τα ιδιωτικά σχολεία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε πως οι παρεμβάσεις αυτές μας γυρίζουν πίσω πάρα πολλά χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης