Πολιτική

Κουμουτσάκος για τα εγκαίνια του αεροδρομίου στην Πάρο: Άλλοι εργάστηκαν, ο Τσίπρας κόβει απλά την κορδέλα

Κουμουτσάκος για τα εγκαίνια του αεροδρομίου στην Πάρο: Άλλοι εργάστηκαν, ο Τσίπρας κόβει απλά την κορδέλα
Είναι μια καλή ημέρα για την Πάρο αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
Συνεχίζει την πολεμική της κατά της κυβέρνησης η ΝΔ με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Λίγες μόλις ώρες από τη σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε για την τροπολογία της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία καταργείται ο περιορισμός των δαπανών στις αποστολές του πρωθυπουργού και των υπουργών, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ.Κουμουτσάκος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης.
«Εγκαινιάζεται, σήμερα, το νέο αεροδρόμιο της Πάρου.
Είναι μια καλή ημέρα, όχι μόνο για το ίδιο το νησί, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα.
Για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και μια σειρά κυβερνήσεων.
Ο κ.πρωθυπουργός, σήμερα, απλά κόβει την κορδέλα», σχολίασε ο Γ.Κουμουτσάκος απαντώντας στις χθεσινές αιτιάσεις του Μαξίμου για «ολιγωρία» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του έργου.
«Τέτοια έργα, όπως αυτό, που θα είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών και διαδοχικών κυβερνήσεων, θα υπάρξουν και στο μέλλον» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση «θα αλλάξει την σημερινή πρακτική αποκλεισμού και μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγουμένων κυβερνήσεων αναγνωρίζοντας έμπρακτα το έργο όλων εκείνων που θα έχουν συμβάλει στην πορεία του χρόνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης