Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Να συναινέσει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση στη σύσταση εξεταστικής για τα capital controls

Κουμουτσάκος: Να συναινέσει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση στη σύσταση εξεταστικής για τα capital controls
Χρειάζεται ριζική αλλαγή του Συντάγματος και όχι μπαλώματα τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση
Να συναινέσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή για το πώς η χώρα οδηγήθηκε στα capital controls καλεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση η ΝΔ.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος υποστήριξε πως το κόμμα του είχε συναινέσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ και κάλεσε την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο, διαφορετικά όπως είπε, «ο Αλέξης Τσίπρας θα δείξει ότι φοβάται την αλήθεια» και ότι «επιδιώκει συγκάλυψη της υπόθεσης».
Αναφερόμενος στην πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, ο κ.Κουμουτσάκος τόνισε ότι η κυβέρνηση υπέστη μεγάλη πολιτική και κοινοβουλευτική ήττα, αναφέροντας πως «ο κ.Τσίπρας απέτυχε διότι υποτίμησε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας».
Όσον προς τις προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση που πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα ο πρωθυπουργός, ο κ.Κουμουτσάκος τόνισε ότι η ΝΔ έχει αναπτύξει τους άξονες, αναφέροντας πως «χρειάζεται ριζική αλλαγή του Συντάγματος και όχι αποσπασματικές ρυθμίσεις και μπαλώματα».
«Η εκλογή του ΠτΔ θα πρέπει να απεμπλακεί από τη διάλυση της Βουλής» επεσήμανε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης