Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έλεγε μπούρδες για το PSI – Είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έλεγε μπούρδες για το PSI – Είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό
Ανυπόστατο το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι η αγορά δεν αντέχει οικονομικά περισσότερα από τέσσερα κανάλια είπε ο κ.Βενιζέλος
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε μπούρδες για το PSI διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό και πάνε στα διεθνή δικαστήρια και υπερασπίζονται το PSI» υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Βενιζέλος αναφερόμενος στην παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Χρυσόγονου, ο οποίος στάθηκε ως νομικός παραστάτης του ελληνικού κράτους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου απορρίφθηκαν οι προσφυγές μικροομολογιούχων κατά του PSI.
«Τώρα ο κ. Τσίπρας ζητά από τον Jack Lew να συνεχιστεί το PSI, ενώ συνεχίζουν ακόμη κάποιοι δικοί του να ψελλίζουν διάφορα εναντίον της πιο σημαντικής λύσης για τη χώρα» υπογράμμισε ο κ.Βενιζέλος.
Ως προς το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ.Βενιζέλος χαρακτήρισε ανυπόστατο το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι η αγορά δεν αντέχει οικονομικά περισσότερα από τέσσερα κανάλια, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσες άδειες ψυχαγωγικών καναλιών και πόσες περιφερειακών θα δοθούν.
«Είναι μια διαδικασία σε αδιέξοδο με επιχειρήματα Σοβιετικού Τύπου» επεσήμανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο οποίος τόνισε ότι το ΕΣΡ είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο και ο νόμος Παππά που το καταργεί έχει «βλάβη γενετικά αθεράπευτη».
«Εφόσον δεν μπορούσε να συγκροτηθεί το ΕΣΡ έπρεπε να παραταθεί η θητεία του προηγούμενου» υποστήριξε ο κ.Βενιζέλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης