Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι μακράν το πρώτο κόμμα

Κουμουτσάκος: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι μακράν το πρώτο κόμμα
Η κυβέρνηση υπέστη μεγάλη πολιτική ήττα χθες στη Βουλή τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι μακράν το πρώτο κόμμα διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση υπέστη μεγάλη πολιτική ήττα χθες στη Βουλή κατά την ψήφιση του εκλογικού νόμου.
«Ο κ.Τσίπρας υποτίμησε τα αντανακλαστικά υπευθυνότητας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.
Η απλή αναλογική θα ήταν συνταγή μεγάλης αβεβαιότητας για την χώρα και για την πολιτική ζωή του τόπου» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Κουμουτσάκος.
«Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κυβερνάται η χώρα σε δύσκολες εποχές όπως τώρα» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος με αφορμή τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη έβαλε κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την εφαρμογή του νόμου.
«Αυτό που συμβαίνει στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης είναι μια αποκορύφωση μιας νοοτροπίας χαλάρωσης που επικρατεί όσον αφορά τη δημόσια τάξη που όλοι έχουμε ανάγκη.
Είναι ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών αυτή η χαλάρωση» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή επίσκεψη του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ, Jack Lew στην Αθήνα και στη θέση που διατύπωσε περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ο κ.Κουμουτσάκος τόνισε ότι «εξέφρασε μια σταθερή άποψη των ΗΠΑ για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κρίση στην Ελλάδα».
Όσον αφορά την τοποθέτηση του κ.Μητσοτάκη ότι υπήρξε πολιτικός κρατούμενος κατά τη διάρκεια της Χούντας, ο κ.Κουμουτσάκος τόνισε ότι «είναι γνωστό ότι η οικογένεια Μητσοτάκη επί Δικτατορίας αναγκάστηκε να φύγει από την χώρα» και ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είπε τίποτα περισσότερο πέρα από αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης