Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ανοιχτός σε συνεργασία με τη ΝΔ - Σύντομα θα γίνουν εκλογές

Γρηγοράκος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ανοιχτός σε συνεργασία με τη ΝΔ - Σύντομα θα γίνουν εκλογές
Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να διαχειριστούν την κρίση είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Θετικά υπέρ του ενδεχόμενου συνεργασίας του με τη ΝΔ τάσσεται ο ανεξάρτητος προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Λ. Γρηγοράκος, ο οποίος εκτίμησε ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές.
«Η κυβέρνηση θέλει να αποτρέψει την διαφαινόμενη έξοδο της από την εξουσία» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος ανέφερε ότι η κυβέρνηση θέλει να έχει ένας επαρκές ποσοστό για να είναι παρούσα.
Παράλληλα ο ανεξάρτητος βουλευτής εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν σύντομα καθώς όπως ανέφερε όσο καθυστερεί η κυβέρνηση τόσο περισσότεροι πολίτες της γυρίζουν την πλάτη, ενώ ερωτηθείς για μια ενδεχόμενη συνεργασία του με τη ΝΔ, ο κ.Γρηγοράκος είπε πως θα είναι θετική μια συνεργασία του με μια ανοιχτή ΝΔ.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πιο ευέλικτος πολιτικός και είναι σε θέση να μιλήσει καλύτερα με τους Ευρωπαίους.
Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να διαχειριστούν την κρίση» τόνισε ο κ.Γρηγοράκος, ο οποίος τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιδιώξει συνεργασίες ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.
Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών, ενώ υποστήριξε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε μείωση φόρων λέγοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει τίποτα στην ελληνική οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης