Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές μεταξύ Οκτωβρίου - Ιανουαρίου – Μεγάλη καταστροφή στο ΠΑΣΟΚ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές μεταξύ Οκτωβρίου - Ιανουαρίου – Μεγάλη καταστροφή στο ΠΑΣΟΚ
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει κλείσει συμφωνία με τη ΝΔ υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές μεταξύ του Οκτωβρίου και του Ιανουαρίου διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως στις εκλογές αυτές το ΠΑΣΟΚ θα πάθει μεγάλη καταστροφή, αναφέροντας ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει κλείσει συμφωνία με τη ΝΔ, η οποία θα ανακοινωθεί στον επίμαχο χρόνο των ψηφοδελτίων διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο και στη σθεναρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι να καταψηφίσουν την κυβερνητική πρόταση ο κ.Λεβέντης συνέχισε την επίθεση του.
«Η Φώφη έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Τώρα τι θα κάνει;
Τώρα είναι εκείνη με την Χρυσή Αυγή» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάθει μεγάλη καταστροφή στις επόμενες εκλογές.
«Ο κόσμος βλέπει ένα κόμμα να δωρίζει στη ΝΔ 50 έδρες.
Και ποιο κόμμα;
Το ΠΑΣΟΚ.
Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ το θέλει αυτό;
Θεωρώ ότι θα έχει μεγάλη εκλογική ζημιά η Φώφη» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ως προς τα σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι η Ένωση Κεντρώων έχει αποκλείσει τη συμμετοχή της.
«Λένε ότι ο Τσίπρας σκέφτεται στον ανασχηματισμό να βάλει στην κυβέρνηση τον Κουβέλη, τη Διαμαντοπούλου και τον Χρυσοχοϊδη, μιας και δεν μπορεί να κάνει άνοιγμα με άλλα κόμματα και εμείς του το έχουμε αποκλείσει» είπε ο κ.Λεβέντης αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε εκλογές κάποια στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Ιανουαρίου.
«Ο Τσίπρας έχει γίνει παρατηρητής στη σοσιαλιστική των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και τον έχουν επηρεάσει να κάνει άνοιγμα στο Κέντρο» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι κύρια θέση του είναι μια πολιτική που κόβει παθογένειες για να ξαναφτιαχτεί το πολιτικό σύστημα.
Ως προς τις εξελίξεις στην Τουρκία κατόπιν του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος και του εν εξελίξει πογκρόμ του Erdogan στους αντιφρονούντες ο κ.Λεβέντης σχολίασε ότι η Τουρκία είναι μια τελειωμένη χώρα, στην οποία επικρατεί χάος.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, ο οποίος ζήτησε την άμεση έκδοση των 8 στρατιωτικών που αιτούνται άσυλο στην Ελλάδα.
«Θεωρούν ότι εάν πιέσουν, θα ενδώσουμε εύκολα.
Δεν μπορεί να παρέμβει κανείς» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε ακροδεξιό τον Τούρκο πρεσβευτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης