Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνήσιος ηγέτης μίας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς

ΛΑΕ: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνήσιος ηγέτης μίας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς
«Αμυντικός, φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός εμφανίστηκε ο Τσίπρας στο ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά»
Ως ηγέτη μίας «νέας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τξη συνέντευξη που έδωσε προφαντά στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά.
«Αμυντικός, φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός εμφανίστηκε ο Τσίπρας στο ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά.
Και κυρίως ο Τσίπρας εμφανίστηκε ως ακραιφνής ηγέτης μιας νέας, τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς, έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί από τους πιστωτές και κυρίως έτοιμος να συνεχίσει το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
«Σε ένα κρεσέντο αποπροσανατολισμού του λαού και της δημόσιας συζήτησης από τα τραγικά οικονομικά, κοινωνικά αλλά και εθνικά αδιέξοδα της χώρας, ο Αλ. Τσίπρας πέταξε επικίνδυνα τη μπάλα στην εξέδρα αναφερόμενος ουσιαστικά σε προεδρικό καθεστώς στη χώρα, με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό και ζητώντας δημοψηφίσματα για να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, να γράφει τα αποτελέσματά τους στα παλιά του τα παπούτσια και να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο», προσθέτει, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό «επικίνδυνο και καταστροφικό, μαζί με το νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, για τη χώρα, τον ελληνικό λαό και κυρίως για τη νεολαία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης