Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Κάνει λάθος το ΠΑΣΟΚ για τον εκλογικό νόμο – Ανοιχτό το μέτωπο για τις 200 ψήφους

Κουρουμπλής: Κάνει λάθος το ΠΑΣΟΚ για τον εκλογικό νόμο – Ανοιχτό το μέτωπο για τις 200 ψήφους
Ο Τσίπρας φαίνεται ότι έχει τα κότσια να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο υποστήριξε ο υπ. Εσωτερικών
Την θέση ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει λάθος αναφορικά με τη στάση του να μην υπερψηφίσει τον εκλογικό νόμο διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε πως η επίτευξη των 200 ψήφων είναι πιθανό.
«Έχουν καιρό να σκεφτούν όσοι έχουν ενστάσεις.
Το 1989-90 είχε κάνει λάθος η αριστερά.
Τώρα το κάνει το ΠΑΣΟΚ» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουρουμπλής, επισημαίνοντας ότι είναι ανοιχτό το μέτωπο για να πιαστεί το όριο των 200 ψήφων και οι όποιες αλλαγές να ισχύσουν από τις αμέσως επόμενες εκλογές.
Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Εσωτερικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν και περισσότερες από τέσσερις.
«Το να θέλουν να υπάρχουν 1-2 κανάλια παραπάνω, να το δούμε , αλλά όχι να υπάρχουν κανάλια που ζουν με θαλασσοδάνεια» υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι τα έχει τα κότσια να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.
«Κάποιος έπρεπε να τολμήσει.
Μόνιμοι δεν είμαστε στην εξουσία.
Ας έχουμε την ικανοποίηση ότι τολμήσαμε» είπε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος  αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί των αποκαλύψεων Γκαλμπρέιθ για το Σχέδιο X.
«Δεν είναι η ώρα να ανοίξω την κουβέντα.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ένα κοινό σημείο να βγάλουμε την πατρίδα από την κρίση» υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης