Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Κυριαζίδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους "γνωστούς - άγνωστους" – "Άβατο" τα Εξάρχεια

Δ. Κυριαζίδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους
Οι δηλώσεις του βουλευτή είναι απόρροια της απόφασης για αναστολή της λειτουργίας φορέων και εγκαταστάσεων του Δημοσίου, στα Εξάρχεια
Σε "άβατο" μετατρέπεται από την ελληνική κυβέρνηση η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης.
Οι δηλώσεις του βουλευτή είναι απόρροια της απόφασης για αναστολή της λειτουργίας φορέων και εγκαταστάσεων του Δημοσίου, στα Εξάρχεια.
«Παρά τις δημόσιες, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, επανειλημμένες παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ανεξέλεγκτης δράσης των “γνωστών – αγνώστων” των Εξαρχείων, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αντί να επιβάλει τη νομιμότητα και να αποκαταστήσει την τάξη, αποφασίζει να δώσει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια δράσης στους παρανόμους.
Δημιουργεί έτσι ένα ιδιόμορφο άβατο και ασυλία στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, που παραπέμπει σε “κράτος εν κράτει”».
Η αναστολή της λειτουργίας φορέων και εγκαταστάσεων του Δημοσίου στην περιοχή των Εξαρχείων, αποδεικνύει του λόγου το αληθές, αλλά και το κατάντημα της κυβέρνησης, η οποία κλείνει έτσι το μάτι στους “γνωστούς – άγνωστους”», υποστηρίζει ο κ. Κυριαζίδης.
«Η Νέα Δημοκρατία, για μία ακόμη φορά, καλεί δημόσια την κυβέρνηση να εφαρμόσει το Νόμο για όλους αδιακρίτως.
Η ανοχή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές μετατρέπεται σε συνενοχή», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης