Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη δημοσιοποίηση του «Plan Χ» ζητά το Ποτάμι - «Η κυβέρνηση αναζητούσε λύσεις τύπου… Βενεζουέλας»

Τη δημοσιοποίηση του «Plan Χ» ζητά το Ποτάμι - «Η κυβέρνηση αναζητούσε λύσεις τύπου… Βενεζουέλας»
«Οι συνεχείς αποκαλύψεις των πρώην συνεργατών της κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι ο κ. Τσίπρας εκτός από αυταπάτες είχε και άλλα σχέδια»
Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην ελληνική κυβέρνηση το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις του στενού συνεργάτη του Γιάνη Βαρουφάκη, James Galbraith.
«Οι συνεχείς αποκαλύψεις των πρώην συνεργατών της κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι ο κ. Τσίπρας εκτός από αυταπάτες είχε και άλλα σχέδια.
"Σχέδια Β" αλλά σχέδια.
Ο θαυμασμός τους για τον Chaves ήταν τέτοιος ώστε μελετούσαν λύσεις τύπου Βενεζουέλας», αναφέρει το Ποτάμι, επικαλούμενο προηγούμενες δηλώσεις θαυμασμού του ΣΥΡΙΖΑ στον ηγέτη της λατινικής χώρας.
«Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις στην κοινωνία, στην οικονομία και στην πολιτική απέτρεψαν την καταστροφή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σήμερα θα πουν "περασμένα ξεχασμένα".
Οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν τι ακριβώς συνέβη, γιατί αυτοί πλήρωσαν και πληρώνουν τη ζημιά των εγκληματικών επιλογών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Και επί του συγκεκριμένου ζητάμε να δοθεί τώρα στην δημοσιότητα το έκτακτο σχέδιο με την ονομασία "Plan Χ", που είχε εκπονηθεί κατ’ εντολή του ίδιου του κ. Τσίπρα όπως απεκάλυψε ο κ. Galbraith», συμπληρώνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης