Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα... απανωτά tweets του Βαρουφάκη για το ΟΧΙ - Ο πόλεμος με τους Παππά και Κοτζιά

Τα... απανωτά tweets του Βαρουφάκη για το ΟΧΙ - Ο πόλεμος με τους Παππά και Κοτζιά
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών «τρέλανε» το twitter
Την τιμητική του έχει σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή τη συμπλήρωσης ενός έτους από τη διεξαγωγή του ελληνικού δημοψηφίσματος.
Κι ο ίδιος βέβαια δεν άφησε... ανεκμετάλλευτη την ημέρα και παρουσίασε για μία ακόμα φορά έντονη δραστηριοποίηση στο twitter.
«Ένας χρόνος μετά το ΟΧΙ, ένας χρόνος μετά τη σύλληψη του DiEM 25» ήταν το πρώτο tweet του κ. Βαρουφάκη, το οποίο «συνόδευσε» με την ανακοίνωση του Κινήματος του.
«Να σταματήσει ΤΩΡΑ η ασφυξία της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας! Μήνυμα του DiEM 25 προς ΕΕ και Βερολίνο» ήταν το δεύτερο tweet, που επίσης «συνοδεύθηκε» με αντίστοιχη ανακοίνωση του DiEM 25.
Ως εδώ τα πράγματα κυλούσα ομαλά.
Μετά άρχισε ο... πόλεμος με αφορμή τις δηλώσεις των κκ. Νίκου Παππά και Νίκου Κοτζιά ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε τον Φεβρουάριο του 2015 να υπογραφούν τα συμφωνηθέντα της προηγούμενης κυβέρνησης.
«Επέτειος του 62%, η τρόικα εσ. τελεί υπό σύγχυση: Με κατηγορούν ΚΑΙ ως συνεχιστή του Σαμαρά ΚΑΙ ως αντιτροϊκανό. Το μίσος τους τιμή μου» ήταν το tweet-απάντηση του κ. Βαρουφάκη.
«Πολύ με διασκεδάζει που "ανακαλύπτουν" στην επέτειο του ΟΧΙ αυτά που τους έλεγα μήνες πριν για να διαβάλουν το ΟΧΙ» ήταν ακόμα ένα «τιτίβισμα» του πρώην υπουργού Οικονομικών. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση πρόσθεσε και τη συνέντευξη που είχε δώσει στην τηλεόραση του Σκάι για το Plan Χ και την προσπάθεια δανεισμού από την Κίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης