Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Νέο φιάσκο της κυβέρνησης οι τηλεοπτικές άδειες

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Νέο φιάσκο της κυβέρνησης οι τηλεοπτικές άδειες
Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιστολή Oettinger που κατηγορεί την κυβέρνηση για παρατυπίες υποστηρίζει ο κ.Θεοχάρης
Για νέο φιάσκο κατηγορεί την κυβέρνηση με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες ο ανεξάρτητος βουλευτής Χ. Θεοχάρης.
«Λίγα 24ωρα μετά τους ατυχείς χειρισμούς στη σύμβαση με την Coscο - που ανάγκασαν τον κ. Δρίτσα να προχωρήσει σε δήλωση μετανοίας -  έχουμε και νέο φιάσκο της κυβέρνησης.
Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιστολή 30 σελίδων του Επιτρόπου Oettinger, με την οποία κατηγορεί την ελληνική πλευρά για σωρεία παρατυπιών» υποστηρίζει ο κ. Θεοχάρης.
«Κερασάκι στην τούρτα είναι η διαδικασία - παρωδία χορήγησης τηλεοπτικών αδειών για την οποία η επιστολή διατυπώνει ανοιχτά την άποψη ότι δεν αξιοποιείται το τηλεοπτικό φάσμα, ενώ οι πράξεις της ελληνικής κυβέρνησης θέτουν σε αμφισβήτηση τη δημοπράτηση του φάσματος που ανατέθηκε στον ιδιώτη πάροχο (Digea)» επισημαίνει ο κ.Θεοχάρης, ο οποίος ρωτά τον αρμόδιο υπουργό «τι έγινε με εκείνη την περίφημη έκθεση του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας» και αν «θάφτηκε ως διάτρητη, ως μη εξυπηρετούσα τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ ως μη χρήσιμη πια αφού έπαιξε το ρόλο της στο στημένο θέατρο στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου ή κάτι άλλο».
«Το μεγαλύτερο ατόπημα της κυβέρνησης είναι ότι οι προσπάθειές της να εξαπατήσει, γίνονται στο όνομα του Ελληνικού λαού.
Και γι’ αυτό ο ίδιος ο λαός σύντομα θα της αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», τόνισε ο κ.Θεοχάρης.
Σημειώνεται πως σήμερα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητά τις 23 αιτήσεις ακύρωσης κατά των κανονιστικών πράξεων του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών για τη μετάδοση προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας (high definition) ύστερα από την προσφυγή που έχουν καταθέσει η Ένωση Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega Channel, Antenna, Alpha, Skai, Star Channel και Epsilon TV (E-TV).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης