Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στο «Πρώτο Θέμα» - Διαψεύδει τα περί διαβήματος από το Πεκίνο

Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στο «Πρώτο Θέμα» - Διαψεύδει τα περί διαβήματος από το Πεκίνο
«Τόσο ο έγκριτος δημοσιογράφος όσο και το μέσον, αξίζουν τον οίκτο της κοινής γνώμης για το επίπεδο της δημοσιογραφίας που υπηρετούν»
Με μία σκληρή ανακοίνωση απαντά στο «Πρώτο Θέμα» η ελληνική κυβέρνηση, σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για αποστολή διαβήματος από το Πεκίνο, λόγω της πρόσφατης εμπλοκής που παρουσιάστηκε στη συμφωνία με την Cosco.
«Διάβημα της κινεζικής πρεσβείας προς την ελληνική κυβέρνηση για το ζήτημα της σύμβασης με την Cosco δεν υπάρχει», ξεκαθαρίζει το Μαξίμου, συνεχίζοντας:
«Ο συντάκτης του σχετικού δημοσιεύματος κ. Χιώτης, αποδεικνύει για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ότι οι “δημοσιογραφικές πηγές” του είναι ευφάνταστες, βαθύτατα κίτρινες και εντελώς άσχετες με κάθε έννοια εγκυρότητας και δεοντολογίας.
Τόσο ο έγκριτος δημοσιογράφος όσο και το μέσον, αξίζουν τον οίκτο της κοινής γνώμης για το επίπεδο της δημοσιογραφίας που υπηρετούν».
Νωρίτερα σήμερα, το protothema.gr, είχε αναφέρει πως ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα, Zou Xiaoli, υπέβαλλε διάβημα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την μονομερή παραβίαση του κειμένου που συνυπέγραψαν στις 8 Απριλίου οι πρωθυπουργοί των δύο συμβαλλομένων χωρών (link).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης