Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τηλεφωνικές συνομιλίες Κοτζιά με τους ΥΠΕΞ Κύπρου, Βουλγαρίας και Ιταλίας – Στο επίκεντρο το Brexit

Τηλεφωνικές συνομιλίες Κοτζιά με τους ΥΠΕΞ  Κύπρου, Βουλγαρίας και Ιταλίας – Στο επίκεντρο το Brexit
Η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ήταν στο επίκεντρο των συνομιλιών
Tηλεφωνικές συνομιλίες με τους Υπουργούς Εξωτερικών της  Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη και της Βουλγαρίας, Daniel Mitov, με θέμα την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Επίσης, ο κ. Κοτζιάς συνομίλησε  προ ολίγου, εκτενώς με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας, Paolo Gentiloni, o οποίος ενημέρωσε τον Υπουργό Εξωτερικών για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης στο Βερολίνο των Υπουργών Εξωτερικών των έξι ιδρυτικών κρατών της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας.
Από πλευράς του, ο κ. Κοτζιάς ανέπτυξε στον Ιταλό ομόλογό του τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις μετά το βρετανικό δημοψήφισμα και αντάλλαξε απόψεις με τον κ. Gentiloni ενόψει της αυριανής συμμετοχής του στο γεύμα εργασίας που διοργανώνεται στη Βαρσοβία με πρωτοβουλία του Πολωνού Υπουργού Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης