Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Απέτυχε παταγωδώς το γιουρούσι με στόχο την πτώση της κυβέρνησης

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Απέτυχε παταγωδώς το γιουρούσι με στόχο την πτώση της κυβέρνησης
Οι πολίτες δεν θέλουν πολιτική αστάθεια και εκλογές αλλά σταθερότητα και ανάπτυξη είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι «το στρατηγικό γιουρούσι με στόχο την πτώση της Κυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς» διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στην χθεσινή συγκέντρωση Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα.
«Οι δικαιολογίες των οργανωτών του «Παραιτηθείτε» θυμίζουν αυτούς που χάνουν στο ποδόσφαιρο και τα ρίχνουν στον διαιτητή» δήλωσε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε πως οι πολίτες δεν θέλουν πολιτική αστάθεια και εκλογές αλλά σταθερότητα και ανάπτυξη.
«Το αίτημα του κόσμου προς την Κυβέρνηση είναι κυβερνήστε φέρτε δουλειές παραδώστε έργο κάντε δουλειά και όχι λόγια» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτίμησε πως «οι πολίτες θεωρούν πως δεν υπάρχουν πειστικές εναλλακτικές λύσεις».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα χρόνο να ξεδιπλώσει την πολιτική του και να φέρει μετρήσιμο αποτέλεσμα στο φύλλο αγώνα» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, αναφέροντας πως «στοίχημα της κυβέρνησης είναι το επόμενο καλοκαίρι να είναι ορατή η ανάκαμψη της οικονομίας, η μείωση της ανεργίας και ιδιαίτερα η φορολογική δικαιοσύνη αίτημα που εκκρεμεί για δεκαετίες».
Σε ότι αφορά τον εκλογικό νόμο ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι χρειάζεται εκτεταμένος διάλογος για να θεσπιστεί ένα αναλογικότερο σύστημα, που θα στηριχθεί από πλειοψηφία 200 βουλευτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης