Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε εκλογές – Δεν βγαίνει το μείγμα πολιτικής

Καραγκούνης (ΝΔ): Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε εκλογές – Δεν βγαίνει το μείγμα πολιτικής
Η κυβέρνηση δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει εκλογές παρά μόνο να πιέσει πολιτικά την κυβέρνηση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Καραγκούνης, ο οποίος εκτίμησε ότι το μείγμα πολιτικής που εφαρμόζει, δεν βγαίνει.
«Μπορούμε να πιέσουμε πολιτικά, γιατί αυτή η συνταγή δεν βγαίνει και τους επόμενους μήνες θα το δούμε πολύ πιο έντονα να γίνεται αυτό, διότι δεν θα πιάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Καραγκούνης, επικαλούμενος και τις πρόσφατες δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος χαρακτήρισε ως μη ρεαλιστικό και ανέφικτο τον στόχο για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος στο 3,5%.
Ο κ.Καραγκούνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και ότι εφαρμόζει αυτά που ζητούν οι δανειστές.
«Δεν είναι δυνατόν η δημοσιονομική πολιτική μιας χώρας να στηρίζεται πάνω από 70% σε φόρους» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καραγκούνης.
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συγκέντρωση της κίνησης «Παραιτηθείτε» στην Αθήνα, ο κ. Καραγκούνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διακατέχεται από τρόμο και πανικό, ενώ στράφηκε και κατά υπουργών της κυβέρνησης με αφορμή τις δηλώσεις που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες, τονίζοντας ότι «υπάρχει τρόμος και πανικός μήπως και διαδηλώσει κάποιος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης