Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια κρίσης δημιουργούνται προϋποθέσεις για ανάπτυξη

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια κρίσης δημιουργούνται προϋποθέσεις για ανάπτυξη
Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε κρίσεις και αναταράξεις, η Ελλάδα έχει φύγει από τα πρωτοσέλιδα τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια σκληρής και οδυνηρής κρίσης δημιουργούνται προϋποθέσεις για θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «πρέπει να αρχίσουμε βήμα – βήμα να επουλώνουμε κάποιες πληγές».
«Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε κρίσεις και αναταράξεις, για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει φύγει από πρωτοσέλιδα.
Είναι καλό σημάδι αλλά προϋποθέτει να έχουμε μυαλό στο κεφάλι για να μείνουμε μακριά και να γυρίσουμε σελίδα» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το κλείσιμο της αξιολόγησης γίνεται ένα βήμα πολιτικής σταθεροποίησης και εμφανίζεται μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Αναφερόμενος στη σημερινή αντικυβερνητική διαδήλωση Παραιτηθείτε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «θα ξεφουσκώσει γρήγορα γιατί βρίσκεται σε αναντιστοιχία με αυτό που θέλει η πλειοψηφία του κόσμου».
«Η πλειοψηφία του κόσμου δεν θέλει εκλογές μέσα στο καλοκαίρι,
Ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.
Ασχολούμαστε παραπάνω από ό,τι του αξίζει» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στις εκλογές στην Ισπανία.
Όπως είπε, η συνεργασία των Podemos με την ενωμένη αριστερά δείχνει ανοδική δυναμική, τονίζοντας ότι το στοίχημα είναι να διαμορφωθεί μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα διώξει το Ραχόι από την εξουσία.
«Αν μπορούν να διαμορφώσουν πλειοψηφία αλλαγής θα είναι πολύ θετικό και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε πως «η σημαία που σηκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αλλαγή της Ευρώπης που να φροντίζει τον πολίτη και όχι τον τραπεζίτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης