Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Αφού η ΝΔ επιθυμεί εκλογές, ας παραιτηθούν οι βουλευτές της για να τις προκαλέσει

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Αφού η ΝΔ επιθυμεί εκλογές, ας παραιτηθούν οι βουλευτές της για να τις προκαλέσει
«Τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας υφαρπάζουν σε εξευτελιστικές τιμές τα σπίτια των Ελλήνων», υποστήριξε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής
Αν θέλει η Νέα Δημοκρατία να ρίξει την κυβέρνηση, μπορούν κάλλιστα να παραιτηθούν οι βουλευτές της για να προκαλέσουν εκλογές, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει τη συγκέντρωση «παραιτηθείτε», τόνισε πως αν θέλει η ΝΔ να ρίξει την κυβέρνηση, μπορούν κάλλιστα να παραιτηθούν οι βουλευτές της για να προκαλέσουν εκλογές, κάτι που όμως «δεν κάνουν, επειδή ακολουθούν την τακτική του "ώριμου φρούτου"».
Αναφορικά με την κατάσταση της εθνικής οικονομίας, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως όσο υπάρχει μνημόνιο καμία ανάκαμψη δεν μπορεί να επιτευχθεί, ούτε η αναγκαία επιστροφή στην εθνική παραγωγή.
Βολές κατά των κομμάτων που ψήφισαν τα μνημόνια εξαπέλυσε, ακόμα, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας για τους πλειστηριασμούς ότι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας υφαρπάζουν σε εξευτελιστικές τιμές τα σπίτια των Ελλήνων, ένα μνημονιακό έγκλημα το οποίο φέρει τις υπογραφές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και των ΑΝΕΛ.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα επιστρέψει τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης