Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρδας: Δεν με ανησυχεί η κίνηση Παραιτηθείτε – Έχουμε εντολή να κυβερνήσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Μάρδας: Δεν με ανησυχεί η κίνηση Παραιτηθείτε – Έχουμε εντολή να κυβερνήσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
Περιμένουμε θετικές κινήσεις υπέρ της χώρας από την πλευρά των επενδυτών υποστήριξε ο υφυπουργός Εξωτερικών
Την θέση ότι δεν τον ανησυχεί η αντικυβερνητική κίνηση του «Παραιτηθείτε» καθώς και ότι η κυβέρνηση έχει λάβει εντολή να κυβερνήσει για την επόμενη τετραετία διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Μάρδας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Μάρδας υποστήριξε ότι ο καθένας μπορεί να διαδηλώνει και να εκφράζει την άποψη του.
«Ο κόσμος διαδηλώνει, εκφράζει τις απόψεις του, η κυβέρνηση παρακολουθεί τα πάντα αλλά έχει πάρει εντολή να κυβερνήσει.
Έχουμε δεχθεί εντολή από το εκλογικό σώμα να κυβερνήσουμε για τα επόμενα 4χρόνια» υπογράμμισε ο κ.Μάρδας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παρά το γεγονός ότι η φετινή χρονιά είναι η δυσκολότερη στο πλαίσιο της τετραετίας, η κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει τις προβλέψεις και να δικαιώσει τον κόσμο.
«Κάποια μέτρα που επιβλήθηκαν είναι δυσάρεστα.
Δεν κάνουμε το μαύρο, άσπρο» είπε ο κ.Μάρδας, τονίζοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών είναι σε επαφή με ξένους επενδυτές.
«Αν η χώρα δεν παρουσίαζε ενδιαφέρον, δεν θα είχαμε προσκλήσεις.
Περιμένουμε θετικές κινήσεις υπέρ της χώρας από την πλευρά των ξένων επενδυτών, καθώς κάποιοι είχαν ετοιμαστεί και περίμεναν την πρώτη αξιολόγηση» υποστήριξε ο κ.Μάρδας.
Ερωτηθείς για το δεύτερο κύκλο της αξιολόγησης, στον οποίο ιδιαίτερη θέση θα έχουν τα εργασιακά, ο υφυπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αποκλείσει θέματα όπως ομαδικές απολύσεις.
«Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας προβλέπει εργασιακούς κανόνες, εμείς θέλουμε να κινηθούμε πάνω σε αυτούς τους κανόνες» τόνισε ο κ. Μάρδας, ο οποίος υπογράμμισε πως όσο αναπτύσσεται η οικονομία τόσο ένα μέρος των βαρών που επιβλήθηκε θα εξαλείφεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης