Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει προοπτική για έξοδο από την κρίση, μετά και το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης

Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει προοπτική για έξοδο από την κρίση, μετά και το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης
Η κ. Αναγνωστοπούλου έκανε γνωστό ότι μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας ένα μεγάλο κτιριακό πρόγραμμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Η ελληνική οικονομία βλέπει πλέον την προοπτική για σταδιακή έξοδο, υποστήριξε σε δηλώσεις της από την Πάτρα η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τους Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα.
«Η προοπτική για σταδιακή έξοδο από την κρίση, με έμβλημά μας πάντα την κοινωνική δικαιοσύνη, υπάρχει πλέον μετά το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης και την αναφορά στη ρύθμιση του χρέους.
Θέλω να υπενθυμίζω συνέχεια τι κόπος χρειάστηκε για να μπορέσει, μια κατάσταση που εμπεδώθηκε επί μια πενταετία, να ανατραπεί, στο πλαίσιο της εντολής που λάβαμε τον Ιανουάριο του 2015», υποστήριξε η κ. Αναγνωστοπούλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ενώ σχετικά με τα θέματα της Εκπαίδευσης, έκανε γνωστό ότι μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας ένα μεγάλο κτιριακό πρόγραμμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση:
«Σε περιόδους κρίσης, όπου οι προοπτικές για το μέλλον φαίνονται σκοτεινές, όλο και περισσότεροι νέοι θέλουν να σπουδάσουν.
Αυξάνονται οι ανάγκες για φοιτητική μέριμνα, σίτιση και στέγαση.
Προχωράμε, μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τις νέες κτιριακές υποδομές σε πολλά ιδρύματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης