Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι) για Ελληνικό: Μια μεγάλη επένδυση επιτέλους ξεκόλλησε - Κάλλιο αργά...

Τσιόδρας (Ποτάμι) για Ελληνικό: Μια μεγάλη επένδυση επιτέλους ξεκόλλησε - Κάλλιο αργά...
Η επένδυση στο Ελληνικό θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σε συνεργασία με τους δήμους θα συμβάλει στην αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής, σημείωσε ο Δ. Τσιόδρας 
«Μια μεγάλη επένδυση επιτέλους ξεκόλλησε», σχολιάζει ο Δημήτρης Τσίοδρας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development για το Ελληνικό.
Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «αφού επί χρόνια παρέμεινε σκουπιδότοπος και αφού πέρασαν μήνες από τη λήξη του διαγωνισμού για την αξιοποίησή του, η κυβέρνηση εγκατέλειψε τις παλινωδίες και αποφάσισε να βάλει την υπογραφή της για να ξεκινήσει το έργο της αξιοποίησης του Ελληνικού.
Μια επένδυση, που θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σε συνεργασία με τους δήμους θα συμβάλει στην αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής- επένδυση την οποία οι περισσότερες χώρες θα έκαναν τεράστιες προσπάθειες να την προσελκύσουν- εδώ χρειάστηκαν χρόνια για να προχωρήσει. Έστω. Ότι ξεκόλλησε είναι θετικό αφού θα συνεισφέρει σημαντικά σε μια χώρα που διψάει για επενδύσεις. Κάλλιο αργά».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης