Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Εγχώρια αντιπολιτευτικά και χοντροκομμένα ψεύδη τα περί δήθεν τελεσίγραφου

Παπαδημούλης: Εγχώρια αντιπολιτευτικά και χοντροκομμένα ψεύδη τα περί δήθεν τελεσίγραφου
Σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα του χθεσινού Euroworking Group
Χοντροκομμένα ψέματα χαρακτηρίζει τα όσα λέγονται και γράφονται περί ύπαρξης τελεσίγραφου από την πλευρά των δανειστών προς την Ελλάδα στον απόηχο του χθεσινού Euroworking Group ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Εγχώρια αντιπολιτευτικά και χοντροκομμένα ψεύδη τα περί δήθεν τελεσίγραφου» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος μάλιστα παραπέμπει σε άρθρο του real.gr, με τίτλο “EWG: Κλείνουν οι τελευταίες εκκρεμότητες».
Στο άρθρο υπογραμμίζεται πως η τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group  στην οποία διαβάστηκε η θετική εισήγηση της Κομισιόν για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την καταβολή της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ, δεν έδωσε στην Ελλάδα προθεσμία, αντιθέτως διαπίστωσε την συμφωνία ελληνικών αρχών και των εταίρων να έχουν κλείσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι τα ανοιχτά ζητήματα που περιεγράφησαν στην έκθεση συμμόρφωσης.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι πηγή της ευρωζώνης έκανε λόγο για «τους τελευταίους ελέγχους πριν από την απογείωση», τονίζοντας πως «υπάρχουν κάποια μικρά ζητήματα για τα οποία υπάρχει η βεβαιότητα πως θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο την ώρα του γεύματος» σημειώνοντας πως «αν αυτό δεν συμβεί υπάρχει και το τακτικό euroworking group την Πέμπτη στο Ελσίνκι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης