Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Θέτω σε Τσίπρα και Μητσοτάκη το αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση

Λεβέντης: Θέτω σε Τσίπρα και Μητσοτάκη το αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση
Ο νέος νόμος για τις offshore θα καταπέσει υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση πως έχει θέσει τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη το αίτημα του για τη συγκρότηση μιας οικουμενικής κυβέρνησης διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης υποστήριξε πως έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Αλέξη Τσίπρα στους διαδρόμους της Βουλής και ότι κατά τις συζητήσεις τους άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας.
Παράλληλα, τόνισε ότι προχθές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε πως ήρθε η ώρα να ανταμώσουν.
«Εγώ και στους δύο θέτω το αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση» είπε ο κ.Λεβέντης, υπογραμμίζοντας αναφορικά με τον νόμο για τις offshore πως θα καταπέσει.
«Ο κ. Τσίπρας με αυτό το νόμο είναι σαφές πως έχει ως στόχο τους Μητσοτάκηδες και γι’ αυτό η ΝΔ αποχώρησε από τη συζήτηση.
Κάνει έργα ο Τσίπρας που οδηγούν στην απόλυτη όξυνση το πολιτικό σύστημα» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας ότι όσοι πολιτικοί συνηγορούν στην όξυνση είναι κατώτεροι των περιστάσεων.
«Θα βρεθούν κάποια στιγμή ενώπιον του ελληνικού λαού που θα τους τιμωρήσει ενώ ενδέχεται να τιμωρηθούν ποινικά» τόνισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης