Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση έραψε τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Putin στα μέτρα των αμερικάνικων απαιτήσεων

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση έραψε τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Putin στα μέτρα των αμερικάνικων απαιτήσεων
Τι αναφέρει η  Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του ρώσου προέδρου, V. Putin, στη χώρα μας
«Ο Αλ. Τσίπρας αλλά και ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη σε ισότιμη και αμοιβαία επωφελή βάση των ελληνορωσικών σχέσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ), με αφορμή την επίσκεψη του ρώσου προέδρου , V. Putin, στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τη ΛΑΕ, «τώρα, που ο Πούτιν έχει αναχωρήσει από την Ελλάδα, φαίνεται πολύ πιο καθαρά ότι η κυβέρνηση έκοψε και έραψε τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στη χώρα μας στα μέτρα των αμερικάνικων απαιτήσεων.
Η κυβέρνηση, συμμορφούμενη πλήρως στις Ατλαντικές υποδείξεις, όπως είχε διαβεβαιώσει πρόσφατα με την επίσκεψη του στις ΗΠΑ ο Ν. Παππάς, δεν προετοίμασε κατάλληλα το έδαφος για την επί της ουσίας αναβάθμιση της επίσκεψης Πούτιν στην Αθήνα, αποσιώπησε όλες τις επίμαχες κυβερνητικές αποφάσεις, που στηρίζουν το Δυτικό ψυχροπολεμικό κλοιό σε βάρος της Ρωσίας, υποβάθμισε τα αποτελέσματα της επίσκεψης και περιόρισε την τελευταία κυρίως σε επικοινωνιακές τακτικές».
Όπως υπογραμμίζει η ΛΑΕ, «ο Αλ. Τσίπρας αλλά και ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη σε ισότιμη και αμοιβαία επωφελή βάση των ελληνορωσικών σχέσεων αλλά για την πολιτική και κομματική αξιοποίηση προς όφελος τους των αισθημάτων φιλίας του ελληνικού προς τον ρώσικο λαό.
Το δίδυμο Τσίπρας – Μητσοτάκης είναι παραδομένο μέχρι μυελού οστέων στα μνημόνια, τη Γερμανική ΕΕ και στον αμερικανονατοϊκό άξονα».
Σήμερα όσο ποτέ, σύμφωνα με τη ΛΑΕ, «η χώρα και ο λαός μας έχουν ανάγκη μια μεγάλη δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή και μια ανεξάρτητη αντιϊμπεριαλιστική πολιτική που θα δώσει διέξοδο και ανάσα στον τόπο».
«Αυτήν την ανατροπή δεν πρόκειται να την ανακόψουν οργανωμένες επικοινωνιακές τακτικές και στημένες διαπλεκόμενες δημοσκοπήσεις ούτε η επιθετική συμμαχία εγχώριων και ξένων κατεστημένων πολιτικών οικονομικών κέντρων που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τις δυνάμεις, που διαθέτουν αντιμνημονιακή εναλλακτική πρόταση και είναι αποφασισμένες να την προωθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους σήμερα και όχι σε κάποιο άγνωστο απώτερο μέλλον», καταλήγει η ΛΑΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης