Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Οι έλληνες εθνικιστές θα αντισταθούν στην άλωση της πατρίδας

Μιχαλολιάκος: Οι έλληνες εθνικιστές θα αντισταθούν στην άλωση της πατρίδας
Οι ένοχοι για τα θαλασσοδάνεια σε κόμμα και ΜΜΕ πρέπει να πάνε φυλακή, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής
«Οι έλληνες εθνικιστές θα αντισταθούν στην άλωση της πατρίδας», ήταν το μήνυμα του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, κ. Ν. Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
Μεταξύ άλλων, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στα θαλασσοδάνεια των τραπεζών σε κόμματα και ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι οι ένοχοι πρέπει να πάνε στην φυλακή.
Ακόμα, επισήμανε την απέραντη υποκρισία των βουλευτών της συγκυβέρνησης, που, όπως είπε, κατακρίνουν τα εθνοκτόνα μέτρα που ψηφίζουν, κάνοντας ουσιαστικά αντιπολίτευση στον εαυτό τους, ενώ τόνισε και τη συνενοχή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ψήφισε και αυτή το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην... δυσάρεστη θέση να μην έχει τίποτα πια για να ιδιωτικοποιήσει!».
Για την εθνική οικονομία, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως με αυτόν τον τρόπο δεν σώνεται, αφού και το υπέρογκο δημόσιο χρέος δεν μειώνεται.
«Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει το πολιτικό σύστημα και τα προκλητικά προνόμια, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου για φορολόγηση των βουλευτών από το πρώτο ευρώ», κατέστησε σαφές ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, ενώ σχολίασε για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ότι είναι κατ’ ουσίαν μια υπόθεση που έχει λήξει, καθώς αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνωση και ότι στήθηκε μια σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Τέλος, κάλεσε όλους τους έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να συμμετέχουν την Κυριακή 29 Μαΐου μαζικά στην συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης