Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (Ποτάμι): Η απόφαση του Eurogroup δεν σημαίνει ότι βγήκαμε σε διέξοδο

Λυκούδης (Ποτάμι): Η απόφαση του Eurogroup δεν σημαίνει ότι βγήκαμε σε διέξοδο
Θετικό ότι η Ελλάδα βγήκε από την απόλυτη αβεβαιότητα και απέφυγε τον κίνδυνο κατάρρευσης είπε ο κ.Λυκούδης
Την θέση ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια του Eurogroup της 24/5 η χώρα δεν σηματοδοτούν ότι η χώρα βγαίνει σε διέξοδο διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Λυκούδης υποστήριξε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι η Ελλάδα βγήκε από την απόλυτη αβεβαιότητα και απέφυγε τον κίνδυνο κατάρρευσης για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο με το κλείσιμο της αξιολόγησης.
«Από πού κι ως πού αυτό πρέπει να δημιουργεί αυτή την εικόνα των πανηγυρισμών μού φαίνεται απίστευτο» τόνισε ο κ.Λυκούδης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έκανε τα πάντα που ζήτησαν οι δανειστές».
«Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπήρξαν διαρροές από την κυβερνητική πλειοψηφία κατά την ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά αν θα αποδεχτεί η κοινωνία τα νέα μέτρα» είπε ο κ.Λυκούδης.
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς, ο κ. Λυκούδης παραδέχτηκε ότι είναι ένας χώρος κατακερματισμένος, αλλά, όπως είπε, έχει ιστορική υποχρέωση να ανασυγκροτηθεί και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
«Έχει υποχρέωση ιστορική να ανασυγκροτηθεί, όχι μόνο για αμυνθεί απέναντι στην πόλωση, αλλά γιατί αυτόν τον χώρο τον έχουν ανάγκη το πολιτικό σύστημα και η ελληνική κοινωνία» υπογράμμισε ο κ.Λυκούδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης