Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Έχει προκληθεί πάρα πολύ μεγάλη βλάβη στην Ελλάδα

Βενιζέλος: Έχει προκληθεί πάρα πολύ μεγάλη βλάβη στην Ελλάδα
Η χώρα πρέπει να απελευθερωθεί από τους φραγμούς αυτούς και να ξαναβρεί την ισοτιμία της μέσα στην Ευρωζώνη και μέσα στην ΕΕ
«Ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, η χώρα αγωνίζεται να γυρίσει στο σημείο στο οποίο βρισκόταν το Δεκέμβριο του 2014», υποστήριξε σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, στον απόηχο του Eurogroup για την Ελλάδα, ο κ. Βαγγέλης Βενιζέλος.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, «η βλάβη που έχει προκληθεί είναι πάρα πολύ μεγάλη, στην οικονομία, στους θεσμούς, στην κοινωνία, στην αξιοπιστία της χώρας, στη δυναμική του χρέους», κάτι που, όπως είπε, «φάνηκε στη χθεσινή απόφαση, πόσο διστακτική, πόσο αν θέλετε αρνητική είναι σε τελική ανάλυση, γιατί διατηρεί μία εκκρεμότητα».
Βεβαίως πρέπει η χώρα να απελευθερωθεί από τους φραγμούς αυτούς και να ξαναβρεί την ισοτιμία της μέσα στην Ευρωζώνη και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι υπάρχει μία βασική προϋπόθεση.
«Πρέπει να ξαναενωθούμε σαν έθνος και σαν κοινωνία, πρέπει να δημιουργηθούν οι πολιτικές προϋποθέσεις και δυστυχώς, με την παρούσα πολιτική κατάσταση, αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν», κατέληξε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης