Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Σημαντικό βήμα οι αποφάσεις του Eurogroup για την ελληνική οικονομία

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Σημαντικό βήμα οι αποφάσεις του Eurogroup για την ελληνική οικονομία
Χρειάζεται πάρα πολύ σκληρή δουλειά από εδώ και πέρα υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Σημαντικό βήμα για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.
«Το αποτέλεσμα που εγώ νομίζω ότι πρέπει ξανά να μελετήσουμε και να το διαβάσουμε - και προσωπικά όσο μπορώ προσπαθώ να το αποκρυπτογραφήσω, όπως όλοι στη συλλογικότητα μας και να δούμε την επόμενη μέρα - δεν είναι ούτε φιάσκο, ούτε τίποτα άλλο.
Για να συνεννοούμαστε είναι ένα σημαντικό βήμα, πιθανά δεν έχει όλο τον διάδρομο ανοιχτό, ωστόσο, έχει την τελική αποτύπωση του οδικού χάρτη» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μαντάς.
«Μένει να δούμε πράγματι και τους επόμενους μήνες, μετά το ήρεμο καλοκαίρι που νομίζω ότι θα περάσουμε, ελπίζουμε να είναι και ο τουρισμός αντίστοιχος με τις προσδοκίες.
Θα δούμε από εκεί και πέρα τα επόμενα βήματα.
Χρειάζεται πάρα πολύ σκληρή δουλειά για την προετοιμασία όλων αυτών των πραγμάτων και βεβαίως πολύ σκληρή δουλειά στο άλλο μέτωπο που έχουμε, διότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, θα κατατεθεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης