Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Όμηρος του Καμμένου ο Τσίπρας – Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με το χρέος

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Όμηρος του Καμμένου ο Τσίπρας – Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με το χρέος
Φοροεπιδρομή αυτά που ψηφίστηκαν την περασμένη Κυριακή στη Βουλή υποστήριξε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι όμηρος του εθνικολαϊκιστή εταίρου του, του Π. Καμμένου διατύπωσε ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι αυτά που ψηφίστηκαν την περασμένη Κυριακή στη Βουλή είναι μια φοροεπιδρομή.
Ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων ότι «τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για 99 χρόνια χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων», ενώ υπογράμμισε ότι ο κόφτης περιλαμβάνει μισθούς και συντάξεις.
«Ζήτησα να εξαιρεθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να υπάρξει κείμενο στο Eurogroup και το Σαββατοκύριακο στο νομοσχέδιο» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με το χρέος.
«Στο ζήτημα του χρέους, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο.
Είχαμε απόφαση το Νοέμβριο του 2012.
Μετά από μια διαπραγμάτευση με αυταπάτες του πρώτου επταμήνου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2015 που το μόνο που κατάφερε είναι να επαναδιατυπωθεί η λέξη "Νοέμβριος του '12"» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Ερωτηθείς για την πορεία της συνεργασίας στο χώρο της Κεντροαριστεράς ο κ.Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να κυριαρχούν περιχαρακώσεις κομματικές, παραγοντισμοί, ηγεμονισμοί και εγωισμοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης