Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης (Ποτάμι): Είναι απόρροια των αντιφάσεών σας τα επώδυνα που καλούμαστε να ψηφίσουμε

Δανέλλης (Ποτάμι): Είναι απόρροια των αντιφάσεών σας τα επώδυνα που καλούμαστε να ψηφίσουμε
Τι ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης
«Τα όσα επώδυνα και σίγουρα μη τιμητικά για τη χώρα καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε, είναι απόρροια της αμφιθυμίας και των εγγενών αντιφάσεών σας», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.
Μάλιστα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδιασμού, που σε συνδυασμό «με την ανάγκη να πουλάει κάλπικα ιδεολογήματα στο κομματικό ακροατήριο», καταδικάζουν τη χώρα στην ύφεση και στην οπισθοδρόμηση.
Μιλώντας για τον κόφτη, την αντικατάσταση του ΤΑΙΠΕΔ από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε., και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τα κατέδειξε ως εργαλεία που απαιτούν διαρκή επιτήρηση της Ελλάδας και απεικονίζουν την έλλειψη εμπιστοσύνης.
Όπως τόνισε, «θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε προς αυτή την κατεύθυνση το Δημοσιονομικό Συμβούλιο και το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, ώστε να μην φτάσουμε στον κόφτη».
Κάνοντας αναφορά στο υπερταμείο, σημείωσε ότι άλλο είναι να υποστηρίζουμε την αξιοποίηση της ελληνικής περιουσίας και άλλο να δημιουργείτε ένα Υπερ - ταμείο, η προίκα του οποίου δεν καταγράφεται και δεν προσδιορίζεται ξεκάθαρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης