Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης η οικονομία θα πάει προς τα κάτω

Χατζηδάκης (ΝΔ): Με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης η οικονομία θα πάει προς τα κάτω
Για να ξεκολλήσει η οικονομία χρειάζονται λιγότεροι φόροι και δαπάνες αλλά και περισσότερες επενδύσεις είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι με το πολυνομοσχέδιο που έχει φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση, η οικονομία θα πάει προς τα κάτω διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης.
«Η ΝΔ πιστεύει ότι για να ξεκολλήσει η οικονομία, χρειάζονται λιγότεροι φόροι και δαπάνες και περισσότερες επενδύσεις» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος εξέφρασε τις έντονες ενστάσεις του κόμματος του για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.
«Η κυβέρνηση βάζει στο υπερταμείο το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια με δικαίωμα βέτο από την πλευρά της τρόικας» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος επεσήμανε πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τους σκανδαλώδεις φόρους, τις διατάξεις για το υπεταμείο και τα κόκκινα δάνεια.
«Αντιθέτως θα ψηφίσει τις διατάξεις που αφορούν τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τα περιφερειακά αεροδρόμια και την απελευθέρωση στην αγορά ενέργειας» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφέροντας πως το κόμμα του επιμένει στο αίτημα του για άμεση προσφυγή στις κάλπες καθώς όπως είπε, η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι καταστροφική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης