Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Πρέπει με κάθε θυσία να μειωθούν οι φόροι – Απίστευτο το πολυνομοσχέδιο

Μπακογιάννη (ΝΔ): Πρέπει με κάθε θυσία να μειωθούν οι φόροι – Απίστευτο το πολυνομοσχέδιο
Θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας η μείωση της φορολογίας τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι είναι θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας η μείωση της φορολογίας διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είναι κάτι απίστευτο αυτό που κατατίθεται.
Δεν το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για πέντε ορόφους φόρους.
Πρέπει με όποια θυσία να μειωθούν οι φόροι σε αυτή την χώρα.
Είναι θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η κα.Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι βάσει του πολυνομοσχεδίου, θεωρείται πλούσιος ο κάθε ιδιοκτήτης – κληρονόμος παλιού διαμερίσματος με αντικειμενική αξία 200.000 ευρώ.
Ερωτηθείσα αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ διαφωνούν με την κομματική γραμμή και ζητούν να καταψηφιστούν όλες οι διατάξεις του νομοσχεδίου, η κΑ. Μπακογιάννη είπε ότι με όσες συμφωνεί η ΝΔ δεν θα τις καταψηφίσει.
«Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι αυτό είναι και πρόταση που θα φέρναμε κι εμείς.
Τα υπόλοιπα θα τα καταψηφίσω και όχι μόνο θα τα καταψηφίσω, θα τα πολεμήσω σε κάθε ρούγα της Ελλάδας» είπε η κα.Μπακογιάννη.
Σε άλλη ερώτηση για το εάν η ΝΔ θα προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, η κΑ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι σήμερα, ο δημόσιος τομέας έχει μειωθεί πάρα πολύ από πλευράς αριθμού υπαλλήλων και ότι αυτό που πρέπει να γίνει, είναι αναδιάρθρωση.
Όπως είπε, τα τελευταία χρόνια οι απολύσεις έγιναν στον ιδιωτικό τομέα, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα για να επαναπροσληφθούν οι άνεργοι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα χρήματα για να δοθούν οι συντάξεις από τα ασφαλιστικά ταμεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης