Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Σημαντικός παίκτης ο Schaeuble αλλά δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά αυτό που θέλει

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Σημαντικός παίκτης ο Schaeuble αλλά δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά αυτό που θέλει
Δεν μπορεί να θέλει παθιασμένα το ΔΝΤ και την ίδια ώρα να απορρίπτει τις προτάσεις του για την ελάφρυνση του χρέους είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι αν και ο Wolfgang Schaeuble είναι σημαντικός παράγοντας στην πολιτική σκηνή της Ευρώπης, δεν μπορεί να γίνεται πάντα αυτό που θέλει διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Απαντώ στον κ.Schaeuble ότι δεν μπορεί να είναι πλούσιος, όμορφος και υγιής.
Δεν μπορεί να θέλει παθιασμένα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πιλοτήριο και την ίδια ώρα να απορρίπτει τις προτάσεις του για την ελάφρυνση του ελληνικού, δημόσιου χρέους» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παπαδημούλης κληθείς να σχολιάσει την αρνητική αντίδραση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ στην πρόταση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος.
«Ο κ.Regling που είναι επικεφαλής του ESM, Γερμανός, έχει καταθέσει ανάλογες προτάσεις και επίσης, ένα συγκυβερνών με το κόμμα του κ. Schaeuble στη Γερμανία κόμμα, του κ. Gabriel, ζητά και αυτό ελάφρυνση του χρέους.
Ο κ. Schaeuble είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην πολιτική σκηνή, αλλά θα πρέπει και αυτός να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να γίνεται 100% αυτό που θέλει κάθε φορά.
Εδώ, δεν έχει πείσει την κα.Merkel στο θέμα αυτό, φαίνεται, γι’ αυτό εκρήγνυται», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης